Aktuálně - objednejte si !

Vlastní stránka týdeníku Sondy

Týdeník SONDY - nejlevnější advokát pro každý den

SONDY, týdeník pro sociální otázky je prakticky jediným periodikem svého druhu v ČR, který je orientován na širokou poradenskou publicitu a sociální servis. Časopis vychází s logem „Advokát pro každý den“.

SONDY svým poradenstvím oslovují zaměstnance, odboráře, zdravotní a důchodové pojištěnce, plátce daní, spotřebitele, nájemníky, pacienty, občany různých sociálních skupin. Širokým tematickým záběrem usilují SONDY o sociální sebeobranu občana v tržní společnosti. Dávají prostor investigativní publicistice, polemikám a diskusi odborné i občanské veřejnosti na nejrůznější občanská a sociální témata. Na šestnácti stranách středoevropského novinového formátu pravidelně přinášejí:

Systém odpovědních kupónů zdarma zprostředkuje odpovědi právníků, lékařů, odborníků z oblasti sociálního a zdravotního pojištění a bydlení.

SONDY, týdeník pro sociální otázky, vydavatel s.r.o. SONDY, vlastníkem je Českomoravská komora odborových svazů. Náklad 30.000 kusů (25.000 stálých předplatitelů v podnicích a odborových organizacích). Distribuce v ČR, redakce - nám. W. Churchilla 2, 113 59 Praha 3 - Žižkov, tel.: 234462328, fax: 234462313, email: sondy@cmkos.cz.

Týdeník Sondy má svou vlastní domovskou stránku na adrese www.tydenik-sondy.cz, tam se můžete dozvědět další informace.