Pohledy

Exkluzivní analýza Modré šance ODS

ODS již v prosinci roku 2004, kdy programový dokument - Modrou šanci - publikovala, vyzvala k veřejné a odborné diskusi. Zatím se nenašel nikdo, kdo by tento dokument podrobil hlubšímu rozboru. Odbory - ČMKOS nyní přinášejí veřejnosti první obsáhlý oponentní pohled.

Koncepty ODS jsou často nepochopením a ztrátou elementární soudnosti či smyslu pro ekonomickou realitu. Paradoxní je i fakt, že Modrá šance není ve skutečnosti zaměřena na podporu ekonomického růstu a zvyšování blahobytu pro všechny, i když to navenek deklaruje. Jejím cílem je provést zásadní a nevratné změny systému rozdělování a přerozdělování ve společnosti. Modrá šance je šancí především pro zdravé, majetné a bezdětné.

Mimořádné vydání edice POHLEDY s názvem Jak dopadne modrá šance ODS na českého zaměstnance, které si nyní můžete objednat v nakladatelství SONDY, krok za krokem odborně mapuje koncepty "originálních" řešení jednotlivých kapitol. Ať už se jedná například o daňovou reformu, liberalizaci trhu práce, zdravotnictví, kulturu či dopravu. Na přesných číslech a konkrétních faktech v řadě grafů a tabulek dokladuje budoucí možný vývoj společnosti pod taktovkou ODS.

Záměrem ale není pozorné čtenáře šokovat, ale vybavit argumenty pro orientaci a přehled.

(Analýza Modré šance dále podrobně rozebírá oblasti bytové politiky, školství i kultury. Publikace je editována s vědomím, že musí být srozumitelná nejen odborových funkcionářům, ale i nejširší veřejnosti.)

Formát A4. brož., 88 str., cena 186 Kč + poštovné a balné. Předplatitelé týdeníku SONDY mají 10% slevu, zaplatí pouze 167 Kč. Hromadné objednávky odborových organizací nad 10 ks po 90 Kč.

Kontakt pro objednávky:

SONDY s.r.o.,